stronger

Work it
Make it
Do it
Makes Us

Harder
Better
Faster
Stronger






eeegggoooo bbbboooossssttttt!!!

if you like making love at midnight

Är verkligen helt kär i en låt. Har hört den 10000 gånger förut i filmer men jag har aldrig riktigt lyssnat på den. Men den heter, Rupert Holmes - Escape (The pina colada song) Jag lovar att alla ni har hört den tidigare!
Har varit och kollat på div ett matchen idag. De förlorade med 9-1. Men de spelade i alla fall bra. Tycker jag.
Nu ska jag snart äta. Jag är verkligen hungrig som en varg! I veckan ska jag spenadera en massa tid mer världens underbaraste brudar ♥
http://www.originaliced.co.za/images/pina_colada_song.jpg

cuz life is a joke

Ja ni, i övermorgon får man börja söka! Just nu känner jag mig 95% säker på mina tankar. Och om ni ville veta så står jag i kö till en lägenhet redan. Allt känns så bra nu! Och alla lärare jag har träffat är verkligen underbart snälla och bryr sig verkligen i alla eleverna! Smådjurshuset och ladugården blev jag förälskad i! De hade en massa olika djur, t.ex Papegojor (var en som slet av sig alla fjädrarna så att han såg ut som en "thanksgiving kalkon" och skrek som en stucken gris) fågelspindlar, kakelackor, sköldpaddor, ormar, flygande pungråttor, kaniner, griskultingar och grisar, kossor, hästar osvosv! Okej nu rabblade jag upp en massa olika men jag är så himla uppspelt! Hoppas att jag kommer in där då!

magiskt men tragiskt

Sitter och dricker saft och kollar på barnprogram. Fast nu blev det något rövdåigt program... Vill ut och fota! Tror jag ska upp extra tidigt och gå ut en sväng imorgon kanske när solen går upp... Sen blir det öppethus på Grans! Gud vad jag har längtat! Skolan idag var helt okej, ganska långtråkig! Eller lektionerna känns 5 gånger längre än var de är. Nu ska jag gloo tv!

upprivna sår

Varit på björknäs idag. Kändes smått ovärt som jag kanske skrev tidigare? Men nu vet jag att om Piteå skiter sig så väljer jag Resturang och Livsmedels. Så nästa vecka blir det avgörande. Eller nu på lördag menar jag. Om de låter tråkigt så blir det björknäs i alla fall. Tror jag.
Nu ska jag strax dra på mig fotbollskläderna sen drar jag på träning. Sen MÅSTE jag plugga tyska... Fattar ingenting men det är väl värt att göra ett försök. Sen har jag sovmorgon imorgon! Skönt.

jag har ingen kontroll


Är superdupermega trött. Varit på träning. Kört lite fys, eller jag vet inte riktigt om man kan kalla det så men. Nu ska jag hoppa in i duschen sen hoppa ner i sängen. Så att jag kanske för en gångs skull kan somna i tid och orka fara till skolan. Eller imorgon blir det ju björknäs. Så himla ovärt... Ska ju på öppet hus på lördag, jag vet redan vad jag vill gå. Men då får jag väl släpa mig. Och gå själv på fordons måste jag också och bygg. Yippie!.... Ska nog prata med min lärare imorgon innan vi börjar gå och kolla på programmen. Först och främst blir det livmedelsblablabla.. Jag vet jag har ingen koll...
Måste ladda min kamera också. Batteriet har hållt i över en månad! Helt otroligt! Min rosa måste man ju ladda varannan dag, typ. Sen ska jag ladda in dagens bilder. Men det blir inte föräns imorgon!
Slutar tidigt också imorgon! Sköööönt!

ikväll är vi kungar!

Varit med Emma idag. Nu är jag trött och ska sova på ett tag. Tar kanske tag i bloggningen till veckan. Kanske.

du tyckte inte om mig
du tyckte om att leka med mina känslor


jag vaknar med ångest

Har hostat mig genom dagen. Men det mesta har jag döljt för pappa! Spelade matchen idag, det hade kunnat gå bättre för min del, så då fick jag såklart en varning av min far som löd såhär: "om du hostar EN enda gång får du inte spela!" sagt och gjort! Just nu mår jag också piss har as ont i halsen och känner mig snurrig. Kanske stannar hemma imorgon eller något. Jag orkar typ inte ens prata. Nej men fy vad jag klagar. Tror de senaste inläggen har bara varit klagomål från min sida. Illa. Bjuder på lite bilder istället!








En liten del av helgens bilder!

Cars 2

Till sommaren kommer Cars 2 ut, älskar ettan! Men tvåan verkar vara lite för mycket. Men men, man får väl vänta och se! Jag kan ju lika gärna ha fel.
Cars 2 får ny trailer


tyngd i mitt hjärta


Jag mår typ piss.. Halsen gör ont och huvudet snurrar! Great. Ville verkligen spela idag, finns inget bättre än att spela innebandy. Men nej, ska försöka att bli frisk(are) tills imorgon. Då blir det match mot IBK luleå. Vi får väl se hur det går. Sist blev det väl 6-1, eller något! Och nu är vi nästan bara 95/96 som ska spela div 3 matchen eftersom att de andra drar någon annan stans, det sög ju eftersom att vi blir väl drygt 2 femmor skulle jag tro och då kommer jag verkligen inte orka med att spela eftersom att min hals kommer göra så jäävla ont. Men det är smällar man får ta iblan!
Jag vill vara med mina vänner, jag vill fara till Rom, jag vill fara bort.

all I know is that you came, and made beauty of my mess


it doesn't matter anymore

Nu ska jag verkligen försöka att lägga all fokus på SO boken. Det kommer inte att gå men jag ska ge det ett försök. Svårt att koncentrera sig när allt bara är en stor dimma i skallen. Men jag överlever väl förhoppningsvis.

you're a cold blooded murderer

As jävla trött. Men jag kan inte somna. Borde tvinga mig till sängen. Det funkade ju tidigare, sov kring 5 timmar skulle jag kunna tro. På tal om ingenting så har mamma snackat med grans. Så nu vet jag hur det ska bli. Men mamma glömde ju såklart den viktigaste frågan, hur mycket poäng man behöver, men det är skitsamma om jag inte kommer in går jag samhälls här i Boden. Kanske inte det roligaste. Menmen, tror nog att natur skulle bli för jobbigt för mig. Nu ska jag sussa.

Ja, jag tycker om överredigerade fjortisego bilder!

I loved you first

Är riktigt trött. Har sovit sen jag kom hem. Jag ska fara på träning om 25 minuter. Bara så att ni vet. Sen ska jag duscha och slå på en film och sova, tidigt också! Kan inte upprepa gårdagen och vara uppe till halv två... Då kommer jag nog aldrig att orka hela skolveckan. Heejpa


I lose all control

Jag tycker inte om att vara ledsen. Fy vilken äcklig känsla det är.
Har sett typ 4-5 filmer, pratat med folk, varit nära på att kasta datorn + mobilen rakt i backen, spelat match, vunnit, missat precis målet, blivit klöst slagen och fått en boll i ansiktet. Men jag överlever! Ska strax bege mig till sängen, lyssnar på musik just nu och försöker att bli riktigt trött. Det funkar faktiskt.
Har ett prov i SO på torsdag. Första världkriget, roligt... Nee hatar krig! Tror att jag är 50% hippie. Eller något.... Sen måste jag prata med min matte lärare, nu börjar skolan komma igång. Tragiskt. Jag tycker att Januari kan stanna lite granna och gå söligt, för jag vet inte ens om jag längre vill plugga utanför Boden. Hmm, jag vill verkligen prata med någon vuxen som KAN det dära med gymnasium valet. Ingenting illa menat men jag vill inte prata med min syo. Känner inte att jag behöver gå dit och få reda på vilka program som kommer att knäcka mig och vilka som är mer för tjejer. Hans jobb är väl att peppa oss inte trycka ner oss? För praktiskt taget sköter han inte sitt jobb. Man ska väl få hjälp när man kommer dit?
Men jaja slut snackat om det dära. Måste kolla med någon som jag kan prata med.

just the truth

Du fann inte där den svåraste tiden i hela mitt liv.
Men jag fanns alltid där för dig.
Varför ska jag behandla dig som att det fortfarande var likadant?
Vi båda vet att det verkligen inte är så,

Hoppas att du är stolt över hur du valt att ha det.


-

Day 18 - Plans/dreams/goals you have.
Day 19 - Nicknames you have; why do you have them. <--- tråkig.
Day 20 - Someone you see yourself marrying/being with in the future. <--- meningslös
Day 21 - A picture of something that makes you happy.

Jag vet inte riktigt om det hära svaret är någonting man riktigt skriver ut på bloggen osv men en utav mina mål är att gå ner i vikt. Jag vet att det låter töntigt också. Sen vill jag flytta till piteå och gå klart skolan där, sedan efter det vill jag kanske ta 2-3 sabbatsår och utbilda mig till flygvärdinna och jobba som det. Sedan vill jag plugga klart någon annan stad, och efter det vill jag flytta utomland och upptäcka världen.
Det var de flesta utav mina mål.

Jag kan inte riktigt visa en bild på vad som gör mig lycklig. Men folk som är glada och trevliga gör mig alltid glad. Och det är nog mina vänner bäst på ♥

(inte alla, men bara en bild på några av de bästaste vännerna man kan ha!)

she cries inside every time she feels this way

Tror jag ska pallra mig mot Charlotta snart. Får se vad som händer dära! Var som sagt hos Emma igår, super mysig kväll med härliga brudar! Sen kom jag hem lite tidigare idag vid halv elva kanske. Så jag gick ut och fota en liten sväng. Fick helt ok bilder. Senare drog jag och familjen och glodde lite innebandy. Fotade där också! Sen har jag spelat lite Spiderwick på wii. Det går inte så jätte bra men det funkar, det lär väl gå om ett tag!








En del bilder!

mobilblogg

PASSAR PÅ ATT BLOGGA LITE NU. SITTER PÅ LEKTON OCH VÄNTAR PÅ ATT FÅ SLUTA. SKÖNT ATT FÖRSTA SKOLVECKAN FÖR ÅRET. IKVÄLL TROR JAG ATT DET BARA BLIR EN MYSKVÄLL MED VÄRLDENS BÄSTASTE BRUDAR! NU SKA JAG ÅTER GÅ TILL JOBBANDET. PUSSS

Day 17 - Someone you would want to switch lives w/ for one day and why.

Måste nog vara Tyra Banks. Så snygg alltså! Och hon verkar hur härlig som hellst. Finns inte riktigt någon annan jag skulle vilja vara för en dag. Men jag tycker att hon är otrolig. När jag var mindre drömde jag om att vara med i hennes top model program. Älskar hennes show också!
http://albulenaibishi.blogg.se/images/2010/tyra-banks-ebony-magazine-december-2008_108030858.png
http://www.whudat.com/news/images/tyrabanks_vanityfair2_big.jpg
http://zabielski.blogg.se/images/2009/americas_next_top_model-6642_51338952.jpg

truth is hard to swallow

Är verkligen as trött hela tiden. Jobbigt. Men ska typ gå och lägga mig på ett tag. Sovmorgon imorgon, kan liksom inte bli bättre! Huvudvärk har jag med...

Day 16 - Another picture of yourself.

Day 15 - Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play.
orkar inte göra den.


svartvit, i know!


Day 14 - A picture of you and your family.


Gaaalen familj! Har ingen riktig familjebild på oss.

nothing

Jätte jätte trött. Kört lite fys och styrke, fyfan vilken träningsvärk jag kommer att ha imorgon när jag saknar... Suck, jag hatar verkligen träningsvärk. Fast det var faktiskt ganska länge sen jag hade det. Åt palt hos farmor innan träningen så fick jag ju självklart paltkoma och gick och la mig i en timma. Sen tio över sju står farmor i min dörröppning och frågar varför jag sover när hon väntar i bilen på mig. Tror aldrig jag känt mig så yrvaken. Snäppen intill hög var jag ju! Så jag sprang runt och låg lite på golvet, för självklart ska ju hunden leka med mina skor när jag som bäst behöver dom... Men hon är söt i alla fall, ibland.
Nu ska jag äta lite chips och se film sen ska jag sova!

Du beteer dig så jävla omoget. Orkar inte med det längre..

ctrl+alt+del my heart

Så trött. Tror jag ska sova i en timma eller något sen släpa mig till Arenan. Skolan är verkligen jobbig, men just nu känns det som att jag kommer att somna på varje lektion för det är verkligen utmattande. Förstår inte hur jag kunnat stått ut med det tidigare. Men äh rutinerna kommer väl tillbaka!

mardrömmar

Världens finaste brudar är nu hemma. Blev en riktigt mysigkväll igår. Somnade vid halv fem, fem. Låg uppe och tänkte en hel del också. Lite för mycket. Ångest.
Längtar verkligen inte tills skolan imorgon. Tanken på nationella och en stor bunt med stressig prov får mig att vilja gräva ner mig. Ska nog ladda ner en bunt med disney filmer till ikväll. Och lugna mig lite...


Day 13 - A letter to someone who has hurt you recently.

Vet inte hur jag ska skriva menmen här kommer det.

Du är en sån jävla underbar människa. Jag önskar att jag hade varit den bästa för dig.
Jag kan inte säga att det var ditt fel, jag klantade till det också jävligt mycket.
Hoppas att du hittar någon som du förtjänar som är lika underbar som du.
Jag önskar dig det bästa som finns.

skillnad


Inte så stor skillnad, men lite ljusare är det i alla fall!

Day 12 - A picture of someone you miss.


nu och för alltid

Jag är riktigt trött. Borde egentligen sova, fick faktiskt inte så mycket sömn igår. Har färgat håret, eller slingat säger man ju! Men det blev sådär är inte så jätte nöjd men det duger ett litet tag fram över. Enlig mig själv så ser jag gråhårig ut! Menmen, jag ska göra lite mer tydligare slingor, som typ Empix. Älskar hennes hår! Men nu ska jag nog se klart Shrek 4, laddar in lite bilder på den nya hårfärgen imorgon fast som jag skrev det syns typ inte. Speciellt inte när man tar kort! Men det får duga. Godnatt!
http://www.totalbeauty.se/wp-content/uploads/2010/07/shrek-3d.jpg

.





Leker lite med bilder såhära tjugo över två på natten!

innebandy

drar med syster på ett tag och handlar och glor lite innebandy. Sjukt on i kroppen sen paradiscupen, men jag kommer nog att överleva! Vi kom fyra eller någonting liknande, och bussresan hem var jobbig. Satt också och dölipade med Frida, man kände sig så hära småfin mitt i natten med rösprängda ögon och svullet ansikte. Mums! Kommer att kännas ganska ensamt när man inte har en bunt härliga brudar omkring sig dygnet runt. Det är nog det svåraste med att komma hem från cuper. Nu borde jag fakiskt kasta på mig lite kläder och fixa mig lite. Bye!

whater

små lek med kameran bara!




Day 11 - Another picture of you and your friends.


Day 10 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.

Glad: Dancing in the moonlight, if you got the money & magic.
Ledsen: Längesen, halleluja (Vincent), hanna, until we bleed, the man who cant be moved & förlåt att jag aldrig sagt förlåt.
Uttråkad: Typ alla Daniel Adams-Ray.
Hyped: Håkan Hellström (som mest iaf)
Mad:
Är typ aldrig arg..
Det där var ett par få låtar bara jag har säker 100 mera!

Day 09 - Something you're proud of in the past few days.

Alltså jag vet inte varför jag ens gör den hära dagen, kunde lika gärna hoppat över den menmen. Finns faktiskt ingenting som jag har varit riktigt stolt över de senaste dagarna.

Day 08 - Short term goals for this month and why.

Har faktiskt inga mål i månaden, men innan paradiscupen var ju att göra mål. Varför, är för att sist jag var där så gjorde jag 2 mål från halva och det blev ett mål från halva nu faktiskt! Sen har jag inga fler mål om jag ska vara ärlig!

Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you.


Jag vet inte riktigt vad den hära saken betyder.. Men för mig är det här i alla fall en posetiv sak att ha påverkat den jag är och den som har gjort det är nog min syster. Vet inte vem jag hade vart annars.


Day 06 - Favorite super hero and why.


Måste säga att det är Peter Pan, han kanske inte är någon riktig superhjälte. Men jag tycker det! Har alltid älskat Peter Pan filmerna, enda sedan jag var liten. Sen när det kom den otecknade vart jag faktiskt lite små kär i han som är på bilden! Varför det är just Peter Pan vet jag inte riktigt... Måste vara för att jag verkligen älskar filmerna och han är snygg!

det var du

Sitter i sängen, ska strax gå ner till pappsen och käka lita pizza. Kom hem vid nio gick och slocknade till 1. Hehe inte riktigt så länge hade jag tänkt sova, men det finns ju ingenting jag kan göra åt det nu... Undrar hur jag ska somna inatt när jag ska upp as tidigt imorgon och fara till ö-vik? Aja det fixar sig, nu är pizzan klar!


innebandy


notera att målvaken är bakom målet!







Har suttit och kollat på när alla IBK årsgrupper har haft teknik övningar på Boden Arenan. Valde att inte vara med pga kramperna. Så jag kollade på och försökte att jonglera lite granna! Sedan blev det match mellan ledarna och div 1 + utvecklingslaget. Så jag passade på arr fota lite granna, som ni kanske ser så är bilderna inte så skarpa, och jag vet inte riktigt men jag vill inte ha på blixten när de spelar.

have you ever tried to smile and hide your pain, even though you're really not okey


should've known you was trouble from the first kiss

Jag hatar att känna mig ensammen. Jag hatar när ångesten kryper fram på nätterna.. Just då är det tur att Håkan Hellström finns! Mannen i mitt liv typ!

Day 05 - A picture of somewhere you've been to.


New York 2009

du förstörde en del av mig

Fick pappa att åka med mig till ica, hihi! Så nu ska jag väl äta glass och dricka cola, kanske en film med? Imorgon blir det nog att vara med världens bästa Empix! Vad mer ska jag skriva?! Joo nu vet jag! Hejpa

jag tycker du e snygg!

random

Sitter och är emo över att colan är av is... Och pappa orkar inte fara och köpa mer cola med mig.. :-( Sjukt sugen på choklad också... hur ska detta sluta?!

2010

Kort sammanfattning

Januari, nyår i stugan med Cissi.

Februari, ar mycket i Kåbban pågrund av husvagnen. Februari var nog den värsta månaden på hela året.

Mars, tog inte så mycket bilder för än senare på året. Men här var skolan verkligen jobbig. Vet inte hur många kvällar jag bröt ihop och hatade livet och förbannade mina lärare...

April, gick ut och fotade med Cissi. Hände inte så mycket den månaden.

Maj, började fota mer och mer. Också en händelsefattig månad.

Juni, gick på sommarlov och for sedan till grekland! Visst var boden alive då också?

Juli, blev förälskad i Benjamin från lilla sjöjungfrun! Luleåkalaset var väl i juni också?

Augusti, drog till huvudstaden med mamsen! Musikensmakt var man ju också på direkt efter att jag kommit hem!

September, (bilden tagen av Charlotta) fyllde hela 15 år! Firade det med ett gäng härliga brudar!

Oktober, gick ut i kylan och fotade med min syster... Spelade också min första innebandy match på riktigt länge, och blev kär i filmen The Blinde Side! Var nog den bästa månaden på hela 2010.

November, klippte sidecut och färgade håret brunt. Halloween var och det var en rolig kväll! Sen gick min dator "sönder" så jag fick sitta vid den über gamla... Blev också beroende av Petters låt Längesen. November var nog min mest deppiga månad, men jag hade roligt ändå!

December, jul fick en bättre kamera. Vad mer kan man säga om december? Roligt!

Biler utan datum












Förlåt för att de flesta bilderna är snodda!
Tror dom kommer från Signe, Lotta, Elina och Lisa!

Day 04 - A habit that you wish you didn't have.

Min störta vana som jag verkligen hatar är att jag knäcker fingrarna. Ångrar så mycket att jag började, för ibland kan fingrarna hoppa till så måste man dra tillbaka dom på plats, vet att det låter riktigt äckligt! Och det är egentligen inte ens nödvändigt!? Det är faktiskt ett av mina nyårslöften att sluta med det!
Mina fingrar är faktiskt redan nog snea.

fortsätter här

Day 01 - A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.
Day 02 - The meaning behind your Facebook status.
Day 03 - A picture of you and your friends.

Day 04 - A habit that you wish you didn't have.
Day 05 - A picture of somewhere you've been to.
Day 06 - Favorite super hero and why.
Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you.
Day 08 - Short term goals for this month and why.
Day 09 - Something you're proud of in the past few days.
Day 10 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.
Day 11 - Another picture of you and your friends.
Day 12 - A picture of someone you miss.
Day 13 - A letter to someone who has hurt you recently.
Day 14 - A picture of you and your family.
Day 15 - Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play.
Day 16 - Another picture of yourself.
Day 17 - Someone you would want to switch lives w/ for one day and why.
Day 18 - Plans/dreams/goals you have.
Day 19 - Nicknames you have; why do you have them.
Day 20 - Someone you see yourself marrying/being with in the future.
Day 21 - A picture of something that makes you happy.
Day 22 - What makes you different from everyone else.
Day 23 - Something you crave for a lot.
Day 24 - A letter to your parents.
Day 25 - What I would find in your bag.
Day 26 - What you think about your friends.
Day 27 - Why are you doing this 30 day challenge.
Day 28 - A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 29 - In this past month, what have you learned.
Day 30 - Who are you?

im in the mood for dancing

Vaknade hos lin kring 9, tack vare dom äckliga jävla kramperna. Usch vad jag hatar dom. Sen kom pappa och hämtade mig, jag fick cola och ipren sen slocknade jag i några timmar, skönt!
Kvällen igår var bra, jag hade jätte roligt! Härliga människor alltså! Många nyårslöften man har nu, fast idag är faktiskt ett undantag för mig. Jag ska dricka cola och äta pizza, inte riktigt så jag tänkt att fortsätta äta under 2011. Nej, det blir gymkort och bra mat. Eller något liknande. Nu ska jag nog släppa datorn ett tag.


RSS 2.0