glädje spridare

Rummet är äntligen nästan färdig städat! Allt som behövs göra nu är att stoppa allt på rätt plats. Sen är jag hel finished! Skönt om något! Har tränat lite styrke nu här hemma för att jag missade träningen idag och jag känner att jag jätte gärna vill komma i form. Nu ska jag troligtvis krypa ner i sängen och blunda någon timma. Imorgon är det fredag, kan det bli bättre?!

lill papsen! ♥

hellooo

Kom hem för ett tag sedan. Skön dag i kåbban! Jag är verkligen kass på att åka och backen var halvisigt. Men det funkade och jag hade en mysig dag med bl a Elina och Fanny. Nu ska jag nog dricka iskall pepsi och kolla lite på cops sen ska jag städa klart och skriva lite på svenskan.

Beer won’t give you chest hair

Dags att börja dra sig tillbaka nu. Imorgon blir det skidåkning. Håller tummarna att det inte är isigt i backen, då tänker jag sätta mig på mitt feta arsle och sura i resturangen. Det går verkligen inte att åka när det är isigt. Hade velat åka snowboard, men jag hade aldrig vågat åka det ensammen. Inte heller när jag inte kan åka för då skulle alla andra åka ifrån mig... Surt! Var verkligen as sugen! Nu ska jag nog krypa till kojjs!

blöh.


Uäk vilka dåliga minnen som dyker upp i min skalle när jag lyssnar på den hära. Tur att jag är över det hela och mår mycket bättre nu. Jag är stolt över mig själv att jag tog mig över det hela men jag skulle aldrig klarat det utan mina underbara vänner!

DETTA SER LOVANDE UT!


om himlen finns är jag förlorad


himlen är gjord av sten.

Kom just hem. Sjukt trött jag är, har inte sprungit särskillt mycket men jag är helt slut... I sommar ska jag ta tag i min kondis! Ska nog börja löpträna med papsen när snön börjat smälta bort. Nu ska jag i alla fall äta kakor och mjölk sen ska jag städa klart lite i rummet och sen duscha.

Älskar bilden, vet inte riktigt varför. Den känns lite magisk på något vis.

hmm..

Är på jakt nu efter en brun skinnjacka. Min svarta börjar bli lite utnött, känns som att det är dags för något nytt och mer annorlunda än en svart simpel.

Hade tänkt mig typ en sånn hära. Synd bara att inte färgen var mer brun då hade den varit perfekt och jag hade klickat hem den på direkten!

hej hopp

Sitter på golvet. Tog en pause i rensadet. Nu ligger halva garderoben på mitt golv. Har också några sopsäckar bredvid mig. Project Runway är också på plus musik på det. Trist att rensa i rummet, men gud vad skönt det ska bli när jag är klar. Lär ju bli det om en vecka! Haha. Nu ska jag fixa klart lite sen ska jag skriva på svenska arbetet och sist av allt ska jag rota fram fotbollsskorna och dra på träning. Sjukt kul! Det jag längtar till minst är att inse hur dålig kondis jag verkligen har! Kan också skriva att jag har haft en ovanligt rolig dag på skolan, börjar älska min klass riktigt mycket. Kommer bli svårt att släppa dom om bara 9 veckor...




Hittade typ inga kläder imorse, så det blev bara en oversize tröja, ett svart linne och zebra strumpyxor.

knas kalas!


blä.

Förra inlägget skulle komma för över en timma sen ungefär. Nu har jag i alla fall fått undan en hel del. Allt har nya platser nu och då blir det att vänja sig med det. Imorgon ska jag göra den värsta delen av mitt rum. Jag kan säga er att jag är en riktig prylsamlare! Jag hatar att slänga bort saker från när jag var liten. Det gör ont i hjärtat. Haha, okej det där lät bisart! Nu ska jag i alla fall unna mig en lång dusch och sedan se ett par avsnitt från solsidan. Om Ove är med i nått av avsnitten stänger jag av datan. Jag hatar han så grovt mycket.

glad babyface tjej var det hära!

bitch.

Ska tvinga mig att städa upp allt som ligger på mitt golv. Sen ska jag riva ut resten av garderoberna imorgon. Sen ska jag försöka att inte stapla för mycket skit på sängen för igår när jag skulle lägga mig så vred jag mig åt vänster så sa det KRASH och sen när jag vände mig åt höger så sa det ytterligare KRASH... Just my luck säger jag bara!

kul

rom




Tänkte visa upp 2 stycken av bilderna från Rom som jag tycker jätte mycket om på något vänster.

har stått i regnet så länge att jag börjat krympa

Sitter och kollar på tv. Ovanlig att jag sitter bara på arlset! Fick mitt paket från nelly, gjorde ett litet glädjeskutt innan jag gick inomhus. Provade klänningen och den satt bra, förutom att jag ser ut som en fetkossa (okej jag är en), blir väl att försöka träna upp sig lite. Men jag vet att det kommer sluta som allt annat, jag sitter på mitt feta arsle och bara gapar. Jeansen var för små... Var jag förvånad över det? NEJ! Jag visste att bara för att klänningen passade så skulle ju självklart jeansen inte passa. Åh, surt! Blir typ irriterad. Nu ska jag trösta mig själv sen städa lite i rummet. Allt är en enda röra där uppe. Ser nästan ut som att någon har kastat in en granat där inne. Jag lovar att någon gjort det bara för att irritera mig......


Hej där omogen p12a! Testade på linne idag, kan ju inte säga att det var precis mitt nya favorit plagg. Hatar mina armar... Usch!
Haha okej, idag får ni helt enkelt stå ut med att jag är negativ!

magic

Jag önskar att jag kunde vifta med ett trollspö och hippsvipps så skulle mitt rum vara städat och färdigrensat och deckaren skulle vara kvar. Fuck life, tror jag slår en pling till Peter Pan för just nu vill jag bara vara i landet Ingenstans. Hoppas den otecknade Peter kommer då, han är så mumssss!

kors i taket!



Hejsan svejsan!
Nu ska jag vara riktigt duktig och skriva klart min deckare sedan skicka in den innan 00.00. Annars blir det att hälsa hem till min chans för mvg. Ajaj Matilda, du är allt klantig du! Sen ska jag skriva klart tyska pappret, rensa i rummet grov städa osv och sist av allt gå ut med hundarna... Men jag klarar det för jag är gr8 x100000. Också blir det att lyssna på pepp musik.
Men innan jag börjar med min lista ska jag dreggla lite över ear cuffsen som jag hittade... Grymt snygga och billiga också, mums säger jag bara! Jag vet då vars mitt nästa barnbidrag ska!
Jag tänker inte ens nämna skolan, för skolan är tråkig och ni alla vet redan vad man gör i skolan så det finns inte precis något mer att säga om den!

sleepy head

Nu tänker jag stänga ögonen och inte öppna dem förens imorgon kl 7 punkt slut.

189563_198533066843679_172680939428892_592790_2838269_n_large

jag håller tummarna...

att dom kommer uppdatera sidan så att det kommer stå 15+ varje dag!

Hearts racing like a rocket at the speed of light

Kan man vara så trött som jag är nu? Har kollat lite solsidan avsnitt. Och plockat undan lite i rummet, en typisk söndagskväll helt enkelt. Planerna för veckan blir väl träning måndag tisdag onsdag torsdag, skönt att komma igång på riktigt igen. Har saknat fotbollen, och det känns som att det kommer bli ett bra år! Förutom att jag är bortrest på Danmark cupen, blev lite deppad igår när My sa det. Var verkligen taggad på det.. Men äh skitsamma det kommer säkert andra och roligare tillfällen, jag kommer säker ha jätte kul på gotland istället. Nu ska jag nog fixa klart i rummet sen packa väskan och sedan sova. Är som sagt otroligt trött och tekniskt sett är klockan bara nio. Men skit samma jag ska sova, NU! Har fört över bilder från kameran också ni får mer bilder när jag orkat redigera dom!



vi kanske ses, det finns en chans!

Sitter och lyssnar på underbara Håkan! På någon timma ska jag släpa mig till lotta för att sedan dra oss till heden. Blir säkert en härlig kväll! Kanske är bra om jag byter kläder och börjar fixa mig så att jag inte gör allt i sista sekund som vanligt!
Men aja, kan ju berätta att hitils så har dagen varit händelselös mötte upp Emma och Jennifer vid 1 tiden och gick och åt lunch på dagoberts, sedan drog vi på en fika med mamsen och papsen nästan dirket efter. Som sagt inte mycket! Nu bör jag nog lägga på ett kol!



ego tjej var det hära!

kom igen lena!

Gör ett glädje skutt för att jag är så glad! Min efterlängtade dator har äntligen börjat funka igen! Och just nu är min avslutningsklänning påväg mot min brevlåda likaså mina nya jeans plus att jag har ett par splitternya converse liggandes brevid mig, oh so happy! Nu ska jag lyssna på musik, har saknat min spotify mer än vad ord kan beskriva!

one step forward and two steps back.

Sitter och kollar på cops. Har märkt att jag suttit på röven otroligt mycket på sistonne! Är otroligt trött också skulle kunna somna bums. I alla fall så har skoldagen varit helt ok, jag har gjort bort ganska många arbeten nu och jag är super glad! Sen följde Simon med mig hem såg någon film och tittade lite på tv, höll på att somna då också! Men nu ska jag nog hoppa in i duschen sen hjälpa mamsen med maten!



tusen gånger om

Sitter nu hära bara en snabbis. Tar alltså en snabbis med datan! Nä jag skojar bara, övertröttheten tar över typ! Sitter i alla fall och skriver klart en massa svenska uppgifter och pluggar till engelskan imorgon. Ska försöka skriva en deckare på 1,5 timmar... Okej matilda you can do it! Toooooodels

jag har aldrig varit normal

Ja jag är kass på att blogga, vadårå? Borde verkligen börja bättra mig, men jag vet inte riktigt om jag orkar just nu. Men i alla fall så har jag haft en helrolig dag på skolan idag. Inte så många lektioner typ 5 st tror jag. Och då har det varit helt ok lektioner. Strax ska jag börja städa och fixa klart lite läxa sen ska jag tvinga med Emma till ica så vi kan handla mat för jag känner då inte för att äta rester idag! Också måste jag ut med hundarna snart! Så nu har jag berättat lite kort, nu ska jag fixa lite! Toooodels! haha



varit vilsen på djupet

Kom hem för ett litet tag sedan. Blev en helmysig lördag! Innan bussresan hem bärde det av mot max, känner lite ångest nu... Och förövrigt så kan jag ju påpeka hur mycket jag hatar söndagar, och nu har ju min data halvkraschat så "it's so fluffy i'm gonna die!" kommer inte förgylla min söndag... Fuck life! Orkar nog inte släpa mitt feta arsle ur sängen heller. Punkt slut.

Tumblr_lhm20fjboz1qzjggvo1_500_large_137432015_large

i want you to want me

Har inte kunnat blogga för min data har börjat krongla... Hatar när det händer så! I alla fall så har veckan varit sådär, har gjort nationella och det kan jag säga er att det var super svårt! Om inte A B C D frågerna hade funnits så hade jag ju varit totalt körd! Skulle också lämna in ett so arbete idag sen sparade jag den konstig och när jag skulle logga in på datan senare för att skriva ut den så var den borta... Men fick i alla fall helgen på mig också att göra klart den som tur var. Just nu sitter jag och kollar runt lite, har hittat 1 par örhängen 2 par skor och en bikini. Plus lite annat men jag tror nog att jag ska klicka hem dom... Får se hur det blir!

-

Har du ett problem med mig så uppskattar jag om du skulle säga det till mig istället för att snacka om det med andra. Jag vet inte hur du riktigt kan vara sur på mig för jag har faktiskt inte gjort någonting! Jag tänker inte snacka med dig så du får komma till mig om du som sagt har några problem! Har sagt vad jag tycker nu, och jag skulle uppskatta om du kunde säga till mig hur du tycker, bra hejdå!

moooonday


Som ni ser i bakgrunden ska jag börja städa mitt rum nu! Måste verkligen börja undvika att riva ut hela mitt rum heeela tiden... Så less på att städa nästan varje dag. Skärpning från och med nu Matilda!

sunday

Kom just hem. Tung förlust, men vi kämpade bra! Nu ska jag ta och ta tag i städandet sen ska jag sätta mig och plugga, vilket är väl behövligt! Orkar inte skriva nå mer, det är söndag och det är skola imorgon det gör mig inte precis på bättre  humör! Hejsvejs

myspys

Kom just hem från Elle, har tillbringat kvällen med henne och Lotta. Mina underbara vänner! Förövrigt så har jag inte gjort ett bajs idag och det är inte bra ska jag säga er för till veckan väntar svenska deckaren, engelska uppsatsen, nationella i kemi och so inlämningen. Kul liv jag kommer ha den hära veckan! Tur att jag har haft en riktigt mysig helg och sen imorgon avslutar jag den med en match mot K4! Härliga bananer.

hos dig är jag underbar

Sitter och lyssnar på musik. Funderar på att föra över bilderna från Rom till datorn. Kollar på kläder också, om nån bara skulle kunna ge mig sisådär 10 000 så skulle det vara bra! Är lite för trött för att skriva känner jag, ska nog städa rummet sen sova.

you can't fall in love alone

Är så sjukt jävla spyless. Ge mig en bra anledning tack! Nu ska jag äta choklad sen ska jag sova, ja jag är en bitterfitta idag.


.

Den dagen du vaknar upp och inser vad du har gjort så kommer det vara för sent. Jag älskar dig, det är därför det gör så ont.

i ♥ roma

Tänkte uppdatera lite snabbt. Flygplanet har inte krashat eller något sådant. Hade det bra i Rom, vem kan liksom tacka nej till 15 plus? Har köpt lite finfina saker. Hel nöjd faktiskt! Sen när vi skulle hem hade jag nån euro kvar så då spenderade jag de på tax free'n och köpte kinder maxi, mummaaa.
Men nu borde jag faktiskt ta tag och städa mitt rum sen ska jag (försöka) skriva klart min däckare. Sen kan jag ju också dela med  mig att jag fick mvg på heeela svenska nationella. Förlåt till Julia som fick höra det om och om igen hela dagen idag... Hihi!


rom

Dags att ta tag i packningen, känns väldigt annorlunda för när vi brukar fara utomlands så brukar min väska ligga klappad och klar en månad innan och nu har jag inte ens valt kläder. Aja, sen borde jag städa också så jag kan slänga mig i sängen bara direkt när vi kommer hem på söndagkväll.
Härlig kväll igår, tur att det bara kom härligt folk. Annars hade det nog inte blivit lika roligt.

RSS 2.0