pinky swear?


-

Svin trött. Tror nog att jag borde börja dra mig tillbaka. Har världens fetaste klump i magen, vet inte hur jag ska klippa mig. Och jag börjar få panik nu, kommer nog ta ett tag innan jag kan sova.

Sunday always comes too late

jaha? tack och hej

jag har aldrig varit normal

Kanske är dags att slita sig ur sängen nu. Har sovit otroligt länge inatt, skönt som bara den! Ont i hela kroppen har jag också. Ne, nu är nog dags att försöka städa lite!


stronger

Ligger och ser film. Orkar inte göra så mycket mera. Spelade 2 matcher idag, det var dom sista matcherna jag spelade med laget. Känns tugnt men vi vann serien i alla fall. Nu ska jag se klart min film sen ska jag nog sova.

kärlek till denna männsika! ♥

angels on the moon

Skönt att vi slutade halv 11 idag. Sen kom syster och hämtade mig och nu har jag legat här sen dess, sett en massa bbt avsnitt och några filmer. På nått tag ska jag ut med min mor, min syster, Mia och Lizzy. Sen får vi se vad den här kvällen har att bjuda på! Nu ska jag återgå till mitt bbt tittande! C ya!

I wanna feel, all the chemicals inside 
I wanna sunburn, just to know that I'm alive


play along

dry my eyes so you won't know
dry my eyes so i won't show

Luckyoptimist-rain-sun-life-love-hope-15_large

dream

183907_153870414671395_100001453112073_316664_5119507_n_large
Om en vecka är jag i Rom. Skönt att komma bort från minusgraderna! Kommer vara kring 16 plus där borta. Så jag kommer inte att komma hem lika brun som alla som far till Thailand, men jag kommer i alla fall inte att frysa arslet av mig som alla andra här hemma kommer att göra! Haha, sann skadeglädje.

hakuna matata

Tumblr_lgow9qjrpc1qd94f5o1_400_large

nu ska jag se en söt film, puss!


grattis!

Min käraste syster har tagit körkort idag, for just en sväng på ica och köpte choklad som jag längtat efter hela dagen! plus cola, nu ska jag ner och fira det och plugga matte. Skönt med inställd träning, hejdå!

hej jag blev just kär, hejdå!

Tumblr_ldosbqvjxv1qagxcxo1_500_large

it's so cold when you're not here


Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Sitter och funderar på frisyrer. Min mor har bokat klipp tid åt mig. Vet inte riktigt hur jag vill ha det.
Typ kanske:


osäker...

jag är nästan där

Kom just hem från träningen. Aningen slut. Har just hällt i mig lite drick yoghurt. Jag misstänker faktiskt att jag har druckit 3 liter på inte ens en vecka. Illa! På ett tag blir det palt, ska försöka att plugga matte innan jag får paltkoma. Jag lyckas alltid somna efter att jag ätit det... Men nu ska jag nog hoppa i duschen sen ska jag försöka (i alla fall) att kolla runt efter jobb. Kommer nog att bli svårt. Tror inte det finns så många som vill anlita en som är yngre än 18 år. Menmen, jag kräver då inte mycket!

söndag

Jag hatar söndagar. Finns absolut ingenting att göra... Men på ett litet tag ska jag släpa mig mot innebandy träning. Sen är det sista skolveckan innan lovet. Skönt! Det jag ser minst fram emot är tyska muntliga förhöret. Kan absolut ingenting men jag får hoppas på ett g i alla fall! Ne nu ska jag åter gå till att glo på tvn!

goodbye

Slapp vara ensammen ikväll, skönt. Har glott några dåliga filmer, nu är jag jätte trött. Min säng luktar gott, mums!

make a wish

Spenderade kvällen igår som sagt med tre snygga brudar. Ni är bra ni! Vaknade tidigt imorse, ovanlig faktiskt. Sen vid tolv hämtade mina päron mig och vi for sedan vidare till stan. Fikade, sen gick jag till h&m. Hade fått en värdecheck av mammsen så jag spenderade 28:- idag faktiskt! Ett linne, två leggings, 3 par örhängen och 2 par bhband fick följa med hem! Nu försöker jag att tvinga mig själv att ladda ner nå bra filmer. Går inte så bra eftersom att jag älskar typiska b-filmer!


sötnos!

friday i'm in love

Är proppmätt. Lagade mat men min fina storalillasyster. Eller okej jag erkänner, det var hon som lagade maten... På ett tag ska jag till Empix och vara med bra människor. Tror den här helgen kommer bjuda på mycket roligheter, hihi.


Utkast: Feb. 17, 2011

Ska kasta mig i sängen och glo en film och dricka drickyoughurtnbblbfldsla. Vet inte riktigt hur det stavas... Skit samma! Är på bra humör för en gångs skull, men jag oroar mig hur jag ska ta mig till skolan med mitt fittbusskort... Ska nog gå från stan imorgon till tågstationen. Lär ju vara trevligt och varmt! Nää, nu är jag trött och mina ben värker verkligen.

pussss på egobilder

-

hehe, lekte lite med designen!

angels on the moon

Kastar på mig myskläder städar rummet lyssnar på musik och sen plugga matte. Låter som en bra idé för denna otroligt tråkiga onsdagskvällen!


gullis




it's my dreams you take


You're getting older
Your journey's been
Etched on your skin.

Wish I had known that
What seemed so strong
Has been and gone.
Wish I was sober
So I could see clearly now
The rain has gone.

I guess it's over
My memory plays our tune
The same old song.


tonight

Ey, okej det är alltid likadant samma gamla visa när jag går ut
flyger högt men jag landar så dåligt
däckar i glädje svävar på moln
man får skratta för gott måste bort härifrån
för jag vaknar med ångest, vaknar med smärta
blandade känslor, tyngd i mitt hjärta
nåt måste gått fel, fick spel
ringde lite folk sa vi syns aldrig mer

Varför då, varför sa jag det så?
Minnen kommer tillbaks, men fragmenten är små
Känner mig blå, kryper ner under täcker
Fan vad jag snackade, fan vad jag läckte
Alla känslor jag gått o burit på
Sagt vad jag tyckt men det är fult ändå
För nu kommer det fram med en flaska i hand
Fucka upp är mitt andranamn



oh yeah you're hot hot

På någon timme kommer det en massa fina brudar hit! Då ska vi släppa loss och ha en asbra kväll! Kamren har 0 bilder och är full laddad! Great! Nu kör vi!

du jag, vi två


andetag

Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi



I lose all control

Skrivit ännu ett nationella i svenska idag. Gick väl sådär. Det verkar som att nationella har gått super bra för alla förutom mig. Äh, skit samma min lärare sa ändå att han inte sänker oss på grund av proven.
Sen efter skolan for jag hem en snabbis, bakade och for sedan mot skolan med julia för att sälja fika till föräldrarna. Det gick ju bra! Haha, ingen köpte typ fika. Sen for vi till coop och köpte dricka och sen skjutsade hon hem mig.
Nu ska jag typ börja plugga till son eller bara sova... Fast jag måste ju skriva klart engelska uppsatsen, jobbigt... Fast det kanske jag kan göra imorn istället. Känns inte så lockande just nu.

fuck you

Fuck what I said.. It don't mean shit now..
Fuck the presents, might as well throw 'em out..
Fuck all those kisses, lthey didn't mean jack..
Fuck you, you hoe.. I don't want you back..

You thought.. you could.. Keep this shit from me..
Yeah, you burned bitch.. I heard the story..
You played me.. You even gave him head..
Now you're asking for me back..
You're just another hag..
Look elsewhere 'cause you're done with me..


.

Känner mig allmänt deppad, skulle behöva mina vänner just nu.


-

Tumblr_lg5uyx6kft1qc2u00o1_400_large

im falling to pieces

Jag orkar inte anstränga mig något mer. Det gör så jävla ont när du klantar till det. Som en kula rakt genom hjärtat. Jag orkar inte se smärtan något mer som du har orsakat, du behandlar inte folk bra. Jag har sett så många tårar spillas på din bekostnad, hur mycket skrik som hellst. Och ärligt talat tycker jag att du har människor som bryr sig för mycket om dig medans du inte bryr dig ett skit i hur andra mår. Så gå inte och tyck att allt är självklart och att alla tänker ställa upp för dig, för ärligt talat så orkar jag inge mer. Du har betytt jätte mycket för mig hur länge jag än kan minnas men nu har du bevisat vem du egentligen är där bakom ditt yttre. Jag orkar inte gråta något mera..


congrats!

Grattis till en underbar liten nybliven 15 årig blondin! ♥

klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

stars

Jag känner mig bara trött och sliten. Roligt med nationella imorgon, njaae... Men min super gulliga mamma har köpt mig cola! Det enda jag vill göra nu är att krypa ner under mitt täcke och försvinna.. Och mycke glass har jag också proppat i mig... Illa! Heh, snacka om att bryta sitt nyårslöfte! Nu ska jag se Grown Ups och sedan försöka krypa ner. Tjingeling



radio hardcore



Kände för att bjuda på mörka deprimerande bilder. Typisk söndag, händelselös...

radio hardcore



Kände för att bjuda på mörka deprimerande bilder. Typisk söndag, händelselös...

yeah, you bleed just to know you're alive


Vill tillbaka till den hära tiden i mitt liv. Jag har nog aldrig varit så lycklig under den perioden.
Det är svårt att bara kolla fram hela tiden och låta bli att blicka bakåt. Men jag gör framsteg varje dag, släpper en liten del i taget. Jag kan aldrig säga att jag riktigt ångrar mig för vad jag gjort under mitt liv, då hade jag inte vart den jag är idag.


never mind

Sitter i min säng. Är sjukt trött, men jag vet inte om jag vill sova riktigt än. Loggade in och skulle söka gymnasium men då fanns det inga inriktningar att välja så mamma ska ringa de imorgon. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer? På torsdag har jag kemi prov och nästa vecka nationella, våååågen! WIHO, suuuper taggad!
Inte.


underbart

RSS 2.0