ingenting jag säger spelar längre någon roll

Kom hem från Emma för ett litet tag sedan. Håller på att välja lite kläder till ikväll. Som jag tror kommer att bli en hel trevlig kväll med underbart folk! Blir helglad av sånt hära! Sen får vi se vars kvällen leder oss! Pusssss.

fröken fräken

börjar dra mig till fröken wiberg på ett tag!

haha sötnos! ♥

foten i huvudet.

Gick till rödakorset idag, höll tummarna och bad till gud att det skulle finnas ett par höga ljusa jeans. Och gud hörde min bön! För just nu ligger det ett par jeansshort brevid mig! Så härligt, 50:-! Ett riktigt kap, och dom blev super lyckade (enligt mig) när jag klippte i dom. Är hel nöjd! Senare ska jag umgås lite med empix.
Nu orkar jag inte skriva något mer.

outfitt




Länge sedan jag gjorde ett outfittinlägg. Men här kommer en i alla fall!
Jag vet att jag har riktigt fula ben, så inga kommentarer tack, jag plågar mig själv nog mycket! Ska börja träna till veckan och försöka göra mig av med det överflödiga. Okej nu blev det ett sånt här "Hej jag ska svälta mig" inlägg, men det är inte så jag menar. Ledsen att jag skriver så men skit samma. Jag är mänsklig och får se ut som jag gör. Jag tänker inte dölja det genom att ha täckande kläder, jag gillar mina kläder. Punkt slut.

paket nr 1!





nätlinne 69:-, kort stickad tröja 134 :-, halsband 99:-

colors








du får passa dig som satan!

Sitter och redigerar lite bilder. Blir ensammen inatt, skönt ändå. Ska lyssna lite på deppmusik och somna till något kasst b-program som vanligt. Har även proppat sushi tidigare, mumma! Borde gå och städa upp allt, men jag tror inte jag orkar. Nu ska jag nog förhoppningsvis hoppa in i duschen. Sen ska jag lägga inte några bilder som jag har tagit idag när jag lekte fotograf som vanligt! Haha, nää skojade bara. Har tagit lite bilder på nelly kläderna som jag tänkte visa upp! Brukar vanligtvis inte visa upp det jag shoppar, men det kommer jag troligtvis att försöka göra lite oftare nu!

nelly

Beställde just 2 halband. Mitt andra paket kommer förhoppningsivs ligga i min lilla brevlåda imorgon när jag kommer hem från skolan. Woppie vad jag älskar internet shoppning!

this is what happens when you fuck around

Jädrans lock i öronen. Är less till 1000! Är på jakt efter bra ny musik, men jag hittar ingenting, absolut ingenting! Känner att det är dags att städa upp rummet lite och plugga sedan.
Dags att ta tag i ditt liv Matilda!


kände att mjukis tröjan var det perfekta plagget idag!

you just take and take.

Försöker ställa in skallen på glädje och sorg tankar. Måste pressa mig till att skriva en dikt. Och det blir bara kasst eftersom att jag inte är på det humören. Ska nog troligtvis leta genom mina dokument, där finns det nog säker en bra en! Annars helt ok dag idag, jag älskar seriöst att fotbollsplanen har smällt fram! Lirade heeela lunchrasten. Eller okej, jag gick runt sparkade lite osv. Och sög lite extra sådär framför alla småttingar. Roligt med so prov imorgon, blir seriöst deperimerad.. Skolan skulle vara ett jätte bra ställe om dom drog in alla läxor och prov. Då skulle jag tycka om att gå dit varje dag.
Aja, nu ska jag sluta deppa framför datan!




krya på dig stumpan! saknar ju dig på skolan ♥

.

Har knasigt ont i mitt öra. Kanske dags att ta några ipren och försöka få en blund. Sov någon timma inatt. Många mardrömmar osv, känns inte så bra... Imorgon bär det av till skolan! Känns skönt ändå. Har inte pluggat ett bajs på lovet, som jag lovade mig själv. Men äh, skitsamma! Längtar tills jag blir frisk så att jag kan börja träna igen! Känner att det är på tiden att jag släpar ut mig och springer några kilometer och sparkar lite boll! Annars kommer mina kläder att spricka snart! Beställde även hem lite nytt idag, blev en kort stickad tröja, ett linne och ett halsband som jag ska ha på mig på skolavslutningen. Nu ska jag hämta lite vatten så jag iaf kan andas under natten! Pusss.

klipp klipp!


Lessnade på att ligga och kolla på tv, så rotade fram mina rosa gamla chinos och klippte bort en stor del av dem. Nöjd med resultatet! Men måste finjustera dem lite mera, men det gör jag sen! Har klippt i en massa andra gamla kläder också, de blev misslyckade men jag fick mig ett gott skratt över resultaten i alla fall!

bortglömda










några bortglömda bilder som jag hittade när jag gick genom mina dokument. Alla bilder är tagna med min superduper gamla rosa digitralkamera. Haha, stor skillnad det är på bildkaliten jämfört med min canon!

.

Värk i hela kroppen. Tar 2 ipren så att jag slocknar. Är på asdåligt humör nu. Hejdå.

en liten blandning av vinter och vår







2 favoriter


dessa sommarkänslor







Under de senaste dagarna har jag cyklat, grillat, umgåts med underbart härligt folk, solat, ätit myckettttt, sovit alldeles för lite och njutit av lovet. Nu längtar jag efter sommarlovet. Så det sjunger om det! Och nu avslutar jag lovet med att lipa över att jag har så ont i hela kroppen. Att fara till skolan imorgon är tveksamt. Jag behöver fara en sväng till stan och inhandla lite nya saker. Sen behöver jag beställa en tröja som är är djupt förälskad i... Hmm, får tänka hur jag ska överleva denna månad! Sen behöver jag spendera lite tid med Empix, som jag inte har gjort på ett braaaa tag.. Men det tar vi igen snabbt!

i ♥ NY

Tumblr_ljq58jgjlt1qcnmbbo1_500_large
Vill tillbaka nuuu! Ska kolla runt lite på biljetter och hotell och drömma mig bort litegranna. Känns som det bästa jag kan göra just nu.

before and after




många förändringar på bara några månader

not again...

Min dator har tjurat ihop nu igen.. Surt om ni frågar mig, speciellt nu när skolan börjar igen. Då behöver jag den som mest. Men förhoppningsvis ska mamma lämna in den för återställning. Men jag vet inte hur jag ska få över alla mina bilder för jag vill inte att dom också ska tas bort. Då blir jag bokstavligt talat deperimerad. Det har hänt en gång tidigare och jag vill verkligen inte uppleva det en gång till. Nu ska jag kolla lite på tvn, jungel-george, min favoritfilm när jag var liten! Sen är det nog dags att plugga lite matte och so. Nationtella i matte och so prov till veckan. Inte så roligt men det är ca 30 skoldagar kvar. Det går liksom inte att klaga!

plusgrader

Solen steker. Bokstavligt talat! Så sjukt himla skönt. Jag längtar verkligen inte till skolan, det känns nästan som sommarlov förutom att allt är så färglöst. Var och grillade med en bunt härliga människor igår, stannade ute tills kylan inte tillät oss. Sen for jag och Lottis hem och kollade film och somnade. Nu har vi stigit upp och just ätit lite ute i det fina vädret. Känner mig sjuk... Inte kul! Det får inte bryta ut tills valborg, då gråter jag. Nu ska jag njuta av det härliga vädret och lyssna på håkan. Och tagga lite till lk! Jag och Lottis har paxat längst fram bara så att alla vet det. Pussssss

gammal bild från julafton


tired

Ligger och kollar på Hancock. Kom hem från fjällen idag, vid halv nio tiden kanske. Efter en lååång bilresa och ett stop hos veterinären så mår hela familjen bra! Bortsett från att alla är nog hyffsat trötta och jag fortfarande lite illamående sen att jag läste i bilen. Korkat... Sen direkt efter att jag lastat upp väskorna på sängen och stoppat in colan i frysen så begav jag mig ut på en liten springtur. Sprang halvägs, sen gick det inte. Nu dampar datorn som vanligt. bye

turn the radio up!

Ska ta några ipren och parkera mitt arsle i bilen. Sedan blir det en låååång bilfärd till gränsen. Men det blir säker en härlig period där! Kameran är också med, plus laddaren. Så från torsdag kan ni hålla ögonen öppna för lite bilder här och där! Men nu går alla ut till bilen och jag måste verkligen packa ner min dator! Läx böcker är också med, typiskt....




gjorde alla människor svartvita på sista bilden. Vet inte varför. Kände bara så för stunden antar jag.

spårvagn

Kom hem från skolan. Helt ok dag. Ingenting speciellt alls, nu har jag tryckt i mig lite av pappas godis. Han tyckte tydligen att jag förtjänade det, så tyckte jag med! Skulle egentligen vara med Simon nu på dagen men jag har så sjukt ont i magen att jag bara vill lägga mig ner och grina. Tror jag ska göra så och se svampbob. Då kanske det går över lite i alla fall! Senare blir det häng hos en väldigt snygg tjej med en massa andra snygga tjejer! Myspys!
Tumblr_ljfvc026aw1qeqvaxo1_500_large

run

Kom just in. Blev en mycket längre vända än vad jag trodde. Allt flöt på så jävla bra att jag inte ville stanna! Men nu sitter jag här igen på min rumpa. Tror min springglädje kom från ångesten efter maxmaten tidigare. Ajaj Matilda, inte bra! Nu ska jag hoppa in i duschen sedan städa mitt superstökiga rum!

Tumblr_li5ezo0ayy1qc28oro1_1280_largeTumblr_lj0j9i4wgl1qze11co1_400_large

freedom

Emma vill inte ut och springa med mig... Tänkte dra mig utåt när det börjat mörkna mer. Är inte lika mycket folk som är ute och går då, mycket bättre! Hittat jätte mycket kläder som jag vill ha också. Jag vill ha pengar, nu! Borde kanske föra över lite mer musik på mobilen sen bärja dra mig utåt. Tjingeling!


dö.

Sitter nu med no-häften i min hand. Ska strax skumma genom frågorna och läsa sidorna i boken. Jag hatar no prov. Det är det sämstaste som finns! Håller på att vänta på att mitt hår ska torka så att jag sedan kan stoppa upp det på något skruvat sätt. Vet inte riktigt hur.. Hatar också att mamma har tagit med sig plattången och jag vill inte gå runt med halv lockigt fult skabbigt hår.... Nee nu måste jag sluta innan jag blir för pessemistisk.


Du säger att du älskar regnet, men när det kommer fäller du upp ditt paraply.


.

Jag vill ha en brun mockajacka, nuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

runaway

Kom in för ett tag sen från en jogging tur. Blev lite över 2 km bara. Men ändå. Springturen gick jätte bra men fotbolls träningen gick inte lika bra. Vet inte riktigt vad det är som händer med mig just nu. Det är i alla fall as jobbigt. Men nu ska jag duscha sen plugga no och tyska tills jag inte kan hålla ögonen öppna. Gavin Degraw och Håkan Hellström ska få sjunga på högsta volym också. Great!

4054203317_5291a3247e_large

ok.

Tumblr_ljjyzbtebz1qb9uyvo1_500_large
Tumblr_ljim8uvsoa1qehgb5o1_500_largeTumblr_lhiv4bme241qb0hxpo1_500_large
Tumblr_ljicj3g2n31qh410jo1_500_large
Tumblr_ljbdswa1p11qbpdsro1_500_large

when the stars go blue.

Tog det inte lugnt alls. Sprang tills mina ben vek sig. Daniel Adams-Ray var på max i mina öron. Stannade vid gamla badplatsen, fick riktigt svåra tillbaka blickar. Saknar dom tiderna grymt mycket. Nu ska jag sätta mig ned med biologiboken. Sen ska jag lyfta i två teveapparater. En ligger i min säng och en vägrar funka, roligt.

i hate my self

För över lite musik till mobilen, sen blir det en skönt lugn jogging sväng. Tar det lite lugnare idag. Har inte varit så lätt för mig att träna på sista tiden. Men jag kommer över det. Får dock jogga själv den hära gången.. Inte lika roligt.


belife

Är på jordens sämstaste humör. Sjukt irriterad. Just nu vill jag bara dra täcket över huvudet och försvinna. Ska plugga som ett cp sen efter maten. Sen ska jag nog ut på en springtur. Skönt att få rensa skallen lite. Om det bara var långvarigare. Jag kan också berätta att jag vill ha lov NU.


sweet dream

Är sjukt trött. Har hunnit med ganska så mycket idag i alla fall. Hann vara med Simon idag och träna sen att plugga till lite olika saker. Nu är jag helt slut. Kollade på en skräckfilm lite tidigare, även fast filmen var sjukt dålig så känner jag mig ändå skrajj.. Inte roligt, nejnej! Imorgon blir det plugg plugg plugg plugg. Ska lämna in två uppgifter på onsdag plus att jag ska göra klart nationella häfterna i matten också ska jag plugga till no provet på torsdag och sist och mins måste jag plugga till ett glosförhör tills onsdag.. Mycket som ska göras. Blir troligtvis ingen uppdatering imorgon! Nu ska jag soooova.


smoke

Otroligt dålig jag känner mig... For inte ut igår och joggade. Dåligt samvete. Men aja, nu är pappsen hemma och vi ska nog troligtvis fara ut nu en sväng. Sen blir det att laga lite mat med olanders och sist av allt kanske vara med lill simon. Nu ska jag dra på mig springbyxorna, ciaO!
Johnnys-bird-touch-me-im-sick-03_large

you spinn my head

Har bänkat mig i sängen med loka chips och en massa filmer. Skulle egentligen fara till Emma och vara med några brudar. Men jag känner mig inte riktigt helt 100, och jag tänker inte ta risken att bli sjuk. Blir nog en tidig kväll och sen imorgon blir det plugg i massor. Hade verkligen varit roligt att vara med de ikväll, men jag får ta den smällen för en kväll. Det kommer säker flera andra tillfällen! Men nu ska jag slå på någon film och knapra lite ipren! Kul lördags kväll! Wihoo


im in the mood for dancing

Sitter just nu i min säng som vanligt. Har varit ute en snabbis på stan. Handlade lite och sådär. Nu ska jag snart släpa mig till skrivbordet för att skriva lite läxor och plugga. Sen när min rare far kommer hem från Luleå ska jag ut på en liten sväng. Skönt! Hann inte med en igår. Kan också berätta att hunden ligger bredvid mig och snarkar som en gris. Men hon är ju trottsallt mitt lilla svin! Nej! Nu är det nog dags att masa min röv från sängen!



ego.

dispicible me

Kom hem för ett tag sedan. Har haft en helmysig kväll med innebandy laget och världens bästaste brudar! Nu ska jag ta några ipren och hoppas på att huvudvärken ska försvinna och till det tänkte jag se dumma mig. Underbart!

Suddigt.....

my little sweetheart!


sleepy

Är något trött. Kom hem från skolan för ett tag sedan. Tungt med nationella i flera timmar.. Men men det kändes bra! Bättre än vad jag hade väntat mig. Tror jag ska räkna lite matte nu sen kanske fara ut och springa innan innebandy avslutningen. Men vi får se hur det blir med det dära! Sen blir det troligvis en myskväll med världens bästa brudar efter det! Nee nu ska jag pallra mitt arsle ur sängen och plugga lite.

fridayyy

Tumblr_ljc1n1zjpa1qgrbteo1_500_large

have i gone mad?

Ovanligt att jag ska klaga på att mina ben är som spagetti... Har räknat ut att jag har tränat 6 gånger på 4 dagar, gr8! Nu ska jag nog plocka undan i mitt rum och duscha. Byebye roligt att läsa om ingenting... Menmen orkar inte!
1301585785996320_large

-

Tumblr_lgiff65rsg1qcuj6ko1_500_large

heey.


Har inte så mycket att skriva. Har faktsikt ganska brottom. Träning om 40 min sen blir det en springtur. Härliga bananer! Hejrå

blablabla..


Klippte bara ihop några nya bilder och några gammla som redan fanns på datan. På 50 min går min buss. Nu blir det att skynda sig lite ur sängen!

we’re all spinning on our heels, so far away from real

Ont i benen. Följde med pappa ut på en jogging sväng direkt efter träningen. Nu är mina ben spagetti. Nu ska jag se film och dö i sängen tror jag. Fett skönt med sovmorgon imorgon!

save the world!

Träning på två timmar. Tror jag  ska ta en liiiiiten tupplur innan dess. Good night!

those wierd feelings

Tumblr_liu31sccmj1qzgq8co1_500_large
8cc5f3c181fe317c_tumblr_l8ibvlllpb1qzvnf8o1_400_large
Quote,lyrics,advice,better,person,dreaming,inspiration-613fcb46ea288eaca0a160c18a844168_h_large

goodbye

Kom just hem. Har varit lite med min blonda lilla kille. Det kommer att bli ett tag som vi inte kommer att umgås nu.. Men en vecka går fort! Sen har jag proppat i mig mat nyss, dör nu för jag är så mätt. Funderar på att tvätta bort sminket och gå och lägga mig men någon timma till måste jag vänta. Sen kan jag ju också skriva, stolt som jag är, att jag fick mvg på min deckare. Men nu ska jag sluta babbla och koncentrera mig på oth!


wonderland

Funderar på att lämna tillbaka skorna. Tror jag jag hitta ett par andra skor som är lika snygga och inte kostar så mycket att det svider i plånboken. Ska nog satsa mina pengar på smycken, en klänning och en stickad tröja istället.... Blir ju samma summa. Surt att mamsen inte ville betala skorna helt... Det hade varit mycket bättre. Funderar också på om jag verkligen skulle använda dom så mycket som jag intalar mig själv. Tror jag ska köpa ett par låga vita converse istället!
Aja.
Har varit på samma tråkiga ruttna skola idag. En tidsfråga innan jag bryter lös och får damp. Jag vill ha sommarlov NU! Tycker synd om de som har många år framför sig. Jag är då sjukt glad att jag får slippa den dära betongklumpen. Men tror dock att jag ska packa ner några lärare till gymnasiet... For sedan hem till min lilla Ellepelle där vi käkade plättar och jobbade på idrotten. Några sidor gjorde vi klart i alla fall och arbetet går verkligen framåt!
På en timma ska jag träna sen ska jag ut och springa efter det. Hurtig tjej hade vi hära!


a thousand miles

Ligger i sängen och ser oth. Jävlar vad det var bra. Har glott på det hela dagen. Trottsade min grymma huvudvärk för ett tag sedan och sprang någon kilometer. Det kändes grymt skönt och det lär bli fler gånger. Kan också meddela att jag har jätte ont i benen och ännu mera ont i skallen. Kul liv. Matte prov imorgon. Fuck life.

i don't wanna be

Slår på första avsnittet av One Tree Hill och kollar om den serien är någonting för mig.

http://linasundelin.blogg.se/images/2010/season1_88152979.jpg


I'm a dreamer!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu.... Kan ju börja med att säga VILKET JÄVLA VÄDER!! Nästan så att jag vill bara springa ut. Men nene, jag måste sitta och plugga matte för imorgon blir det prov!... Gud, det lär ju gå... bra. Inte! Får se om jag pallrar mig och är med Elina senare, om vi nu skulle göra klart idrotten. Men jag får se vars dagen för mig. Nu måste jag nog släpa mig ner och räkna matte. Till veckan blir det träning träning och ännu mera träning. Skönt!


here we come!

Sitter och lyssnar på min nya spotify lista. Älskar ärligt talat den. Tror jag har världens sämsta musiksmak men men. Kan ju också säga att det är roligt att 30 personer har hittat till min blogg. Jag har inte mycket läsare, men det vill jag inte heller ha. I början hade jag 4 st, ville inte ha mer. Men vi bor i Boden och det förvånar mig inte att det kom ut. Nu ska jag masa mitt feta arsle från golvet och börja städa.

Bestämde mig för att trottsa min oskrivna regel och köpa ett par högklackade. Jag vet att många tänker nu "Hon kommer bli lika lång som en lycktstolpe" blablabla. Som alla vet lever vi bara en gång och jag kommer inte precis att bli kortare! Så jag orkar inte bry mig vad folk säger, dessa kommer pryda mina fötter ett bra tag! Punkt slut.

oj gud, jag blev just kär!

5584300_fcmds53k_c_large

jag vet att hela stan vill ha dig


Haha ser lite smågalen ut, men jag skyller det på att jag inte har nå smink alls. Galet trött är jag iaf! Kom just hem från Luleå där ett par snygga skor och ett par jeans fick följa med hem till mitt hus.
Igår blev en super duper mysig kväll med en underbar person. Länge sen det var bara vi två. Imorgon blir det troligtvis att umgås mer med den bruden. Vi har ett idrottsarbete som måste bli gjort! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan städa för sen kommer förhoppningsvis en blond liten kille hit och gör mig sällskap!

just the truth

Du säger att du är samma person som förut och att allt är som vanligt. Men vet du hur fel du har? Du är så jävla annorlunda att jag inte ens känner igen dig när jag går förbi. Du kan säga hur mycket du vill att allt är som vanligt men jag vet att du egentligen vet att det inte är så det innerst inne. Jag är bara så less att du ens försöker att dölja det. Vi båda vet sanningen. Du betydde så sjukt mycket för mig och jag hatar att det blev så här. Men ingenting kommer nog bli som det en gång var. Jag har insett det nu, det är tungt..

för när jag var väck var du alltid där för mig

Ligger på golvet och lyssnar på musik. Min rygg gör så jävla ont... Cp dag idag, önskar jag hade stannat under täcket istället. Men senare blir det mys med världens finaste Elina. Mycket bättre! Sen kom lill Simon hem idag, jag har saknat han!

RSS 2.0